Referenser

Vi har jobbat med fantastiskt många spännande projekt under åren, såväl stort/smått som brett/smalt. Här finns några blandade projekt presenterade, men du är givetvis mer än välkommen att kontakta oss för fler exempel!

Bjud & Vinn

Bjud & Vinn är en komplett auktionsplattform, speciellt framtagen för att integreras tillsammans med stora partners.

Budgivningen uppdateras i realtid för alla besökare, vilket tar auktionen ända in i hemmet. Och för den som inte är hemma går det givetvis lika bra att lägga bud på mobilsidan, eller via SMS. Produkterna som erbjuds är helt nya, i prisklassen 500 – 350 000 kr, och vinnaren betalar via kort eller faktura direkt efter avslut.

Tillsammans har vi jobbat med flera av de största webbsidorna i Norden, och med stora partners kommer också stort ansvar. Vi ansvarar för all teknik, från första utvecklingen av systemet till partnerintegration och drift.

Såhär säger Kenneth Engström, VD, om samarbetet:

"Vi finns i Stockholm och Problem i Malmö vilket jag var skeptisk till, innan samarbetet inleddes, men det har inte varit några som helst nackdelar. Snarare fördelar eftersom båda parter måste vara rakare i sin kommunikation"

Visa hela

Ballou

Ballou är en av Sveriges största drift- och webbhotellsleverantörer, med fler än 15 000 kunder.

Vi har länge haft ett nära tekniskt samarbete där vi bl.a. levererat allt från tekniska verktyg, till anpassningar av affärssystem.

Såhär säger Malin Almström, platschef, om samarbetet:

"Relationen fungerar många gånger som en rådgivande funktion som gör att vi via gemensamt samarbete kan skapa absolut rätt lösningar för just vårt behov"

Visa hela

Elsas Entourage

Under Elsas beskyddande vingar samlas några av Sveriges största bloggar, så som House of Philia, Att vara någons fru, Helt Enkelt, och många fler.

Vi står teknisk utveckling och löpande drift.

Såhär säger Emma Lindquist, grundare, om samarbetet:

"Jag har fått svar på frågor vid alla möjliga & omöjliga tider och de har funnits tillgängliga långt över vad man kan förvänta sig. När portalen lanserades tog de även tag i situationer som låg utanför deras egentliga ansvar och dedikerade sig helhjärtat till projektet"

Visa hela

Boverket

Boverket har ett brett verksamhetsområde och behöver därför få ut information till olika målgrupper. För att underlätta detta för man en löpande dialog i form av en bloggportal, där man samlar information från sina olika områden.

Vi står för utveckling, anpassningar, support och drift.