En ovanligt erfaren webbyrå

Vi är inte renodlade konsulter. Vi driver nämligen egna webbtjänster och har erfarenhet av hela resan, från grundläggande idé till succé. Detta vill vi dela med oss av. Vi är själva entreprenörer och ser mer än bara en webbtjänst — vi ser affärsidén bakom.

Utöver våra erfarenheter från de egna webbtjänsterna och våra år av konsultverksamhet har våra medarbetare tre till fem års högskolestudier inom programvaruteknik. Men vi är inte farliga. Vi pratar så att du förstår, efter dina förutsättningar.

Hade det inte varit för våra nöjda kunder hade vi inte varit här idag. Vi är mycket stolta över det vi åstadkommit genom åren och det är våra kunder också. De är nämligen mycket duktiga på att rekommendera oss. Ta gärna en titt på våra referenser för att läsa mer.

Vår historia i korthet

Vi startade 2004, då som två oberoende företag inom webbutveckling. Det ena med egna webbtjänster och det andra fokuserat på konsultverksamhet. Det tog inte lång tid innan vi insåg fördelarna med att slå ihop de två.

Under åren har vi jobbat med några av de största i branschen, och dessutom hunnit förverkliga flertalet entreprenörers idéer till fullfjädrade populära webbtjänster. Uppdragen har varierat med allt från e-handelsplatser och mobila tjänster till tv-tablåer och publiceringssystem.

Vi har verksamhet i Malmö och Ronneby, men vi är varken begränsade till Skåne eller Blekinge. Våra kunder är utspridda över hela landet, så väl som övriga världen.